Kök som håller måttet

Köket är numera det rum som är bostadens samlingsplats. Tillsammans med er utformar vi ert kök som ska präglas av er personliga stil och skapa en känsla av att ”här kommer vi att trivas”. Vi utgår från fyra olika stilar, Lantkök, Modernt, Retro och Designat men det är dina önskemål och tankar som är vårt rättesnöre för att vi ska kunna presentera ett första ritningsförslag på ert kök. Det förslaget gör vi efter mått som vi fått av er och sedan använder vi det som ett underlag för diskussion. Dialogen mellan er och oss är under en period ganska intensiv och köket tar form. När vi är överens om kökets layout och stil kommer vi hem till er och produktionsmäter. Efter det tar vi det fulla ansvaret för att måtten håller! Tillsammans har vi nu tagit fram ert kök som skall vara er samlingsplats som andas trivsel under många år!

Retro

Cadillac och rockabilly, plysch och prickiga klänningar. Retrostilen är som hämtad ur filmen Grease. Raka linjer, rostfria diskbänkar. Det som kännetecknar ett retrokök är släta ytor som blandas med färgglada och stora mönster. Inspirationen hämtas från 50- och 60-tal där funktion blandas med stil.

Designat

Har du djärva idéer, tycker du om speciella former eller har du fastnat för klassiskt stilrent så är vi rätt kökstillverkare för dig? Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att göra din vision till verklighet och vi ser varje nytt kök som en möjlighet att få göra dig till en nöjd kökskund.